Sunday, 20. August 2017, World, Tabara de calarie TREC - Avansati 2

from 20. August 2017 - 17:00
till 26. August 2017 - 9:00
Namaesti, 117807, Comuna Valea Mare Pravat, judetul Arges
Show map
5 people attending
Event description
Despre TREC v-am scris uneori, eu cred ca e o preocupare fireasca pentru un calaret de exterior ce vrea sa amelioreze si arate complicitatea pe care o cultiva ** calul sau, capacitatea de a **** fata in situatii diverse. Am citit si tradus pentru voi -merci costin- regulamentul apoi am adus doi cavaleri din Elvetia ce concureaza acolo sa ne arate *** se ****, am vazut si am facut ** ei, o sa publicam in continuare documentatie si o sa mai organizam un con_curs demonstrativ **** care o sa facem adevarate concursuri. In masura in care FER se va arata interesata o sa propunem introducerea in disciplinele oficiale TREC ul si o sa afiliem clubul la Federatie, sau o sa infiintam o federatie de turism ecvestru precum aceia din Franta.
Multumesc pentru sprijin prietenilor Soceanu Silviu Gabi Musetescu Ioana Ursu Dan Titica Aurélie Vuilleumier Nico Zwygart Laura Bratu
Multumesc copiilor frumosi ambitiosi pe care i vedeti pe cai -maru, eli, Ecaterina andreea, teo, ilinca,ana,miaita grig nana
In tabara ce se va organiza anul asta la 7 Cai -in doua etape 18-24 iunie si 20-26 august ne propunem sa formam abilitati de calaret de exterior autonom, lucrand atat in manejul acoperit, in terenul amenajat ** obstacole dar si in natura si fireste sa ne distram.
Anul acesta ne adresam ** acest pachet exclusiv copiilor ** experienta in echitatie astfel ca pentru a fi acceptat in tabara e necesar sa va vedem aici cel putin o data pe cal.
Veti fi asistati de cel putin doi monitori de echitatie agreati de Federatia Ecvestra Romana, *** stiti inca de la inceput o sa aveti acelasi cal pe parcursul saptamanii, cand o sa va ocupati de el, inclusiv pe partea de grooming.
Avem cai din rasa lipitan, shagya si pur arab, educati si adaptati acestui tip de activitate, usual ei lucreaza in turism ecvestru, lectii de echitatie in manej, turism scolar, atelaje. Dispunem de manej acoperit de 900mp teren de antrenament specific pentru trec 9000mp , echipamentul este profesional si in buna stare de intretinere. Cazarea se **** in camere duble ** baie proprie, seara daca se voteaza in acest sens mergem la bazinul municipal din Campulung sa inotam.
Acomodarea se **** in camere de 2 locuri, masa va fi tot ** produse locale si pe cat se poate ecologice si pregatite traditional.
Costul ramane acelasi 1100 lei , ne vedem duminica seara cand ne cunoastem, stabilim regulile, impartim caii iar de luni pina vineri avem activitati, sambata dimineata cand pleaca tura la munte si voi mergeti spre casele voastre.
Promovam o atmosfera familiala si totodata profesionista, suntem stricti in respectarea regulilor de safety dar deschisi spre o comunicare sincera si profunda ** copiii in ideea de a crea un climat de dezvoltare personala sanatoasa, bazat pe respect si pe iubire. Nu suntem adeptii unui mediu concurential, mai degraba a unui cadru in care sa ne simtim lejer si confortabil, unde fiecare sa evolueze pozitiv .

Daca vreti sa cunoasteti mai multe despre disciplina pe care o promovam va invit sa urmati link de mai jos
Show morePentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati telefonic 0743190992 , sau in email mosescu_dan@yahoo.ro

Tabara de calarie TREC - Avansati 2, World event

Food Preservation

Food Preservation

Friday 22. June 2018
16 shares
Growing Grains in Alaska
Friday 27. July 2018
16 shares
Lake Fest Fun Run 2018
Saturday 21. July 2018
16 shares
Comics & Coffee
Wednesday 27. June 2018
16 shares
Creative Ring 4ever!
Thursday 31. December 2037
1 shares
Realtor's Special Firearm & AZCCW Package
Sunday 24. June 2018
2 shares
#REROUNDUP & GRAND TOUR
Wednesday 27. June 2018
1 shares
Find more interesting events
Get event recommendations based on your Facebook taste. Get it now!Show me the suitable events for meNot now